Skip to main content
Gepersonaliseerde sieraden
Gespecialiseerd in maatwerk
Ook voor reparaties en onderhoud

Trouwringen in Capelle aan den IJssel

Maatwerk sierraden Ijssel juweliers

Met trouwringen van IJssel Juweliers in Nieuwerkerk aan den IJssel, nabij Capelle aan den IJssel, bezegelt u de allermooiste dag van uw leven. Uiteraard zijn er verschillende stijlen en materialen beschikbaar wanneer u op zoek bent naar een prachtige trouwring voor uzelf en uw partner. Wij helpen u graag bij deze keuze dankzij een deskundig advies gebaseerd op jullie wensen.

Benieuwd naar wat voor gepersonaliseerd sieraden wij kunnen maken?

Maatwerk sierraden Ijssel juweliers

Een unieke collectie met trouwringen bij de juwelier nabij Capelle aan den IJssel

Wij zijn dé juwelier in de omgeving van Capelle aan den IJssel waar kwaliteit en service centraal staat als het op trouwringen aankomt. Wilt u bijvoorbeeld een unieke boodschap in uw trouwring laten graveren? Of wilt u wellicht een ouder sieraad van een dierbare laten repareren om een compleet nieuwe trouwring te maken? Dit soort verzoeken voor trouwringen voeren wij allemaal uit in ons eigen atelier, dat gevestigd is in onze juwelierszaak nabij Capelle aan den IJssel.

Trouwringen IJssel juweliers
IJssel juweliers winkel klok

Kom onze collectie bewonderen in de winkel

Wilt u graag onze collectie met trouwringen bewonderen en komt u uit de omgeving van Capelle aan den IJssel? Dan raden we aan om contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Dan hebben we écht de tijd voor u om onder het genot van een kop koffie of thee de collectie trouwringen te bekijken. Het is mogelijk om online een afspraak te maken, maar u kunt natuurlijk ook bellen naar 0180-313815 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IJssel juweliers winkel klok

Adres gegevens

Dorpsstraat 54
2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel. 0180-313815

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ijsseljuweliers.nl

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid