• IJssel Juweliers bruid trouwringen
  • IJssel Juweliers Aller Spanninga trouwringen
  • IJssel Juweliers trouwringen
  • IJssel Juweliers trouwringen op maat

Trouwringen

Als u op zoek bent naar unieke trouwringen om de allermooiste dag van uw leven te bezegelen, dan zit u bij IJssel Juweliers in Nieuwerkerk aan den IJssel goed. Samen met uw allerliefste aanstaande wilt u een unieke ring uitzoeken die de verbintenis tussen jullie symboliseert. De ring is een blijvend aandenken aan geweldige dag, aan jullie liefde en al helemaal in jullie eigen stijl.

Kom onze collectie trouwringen bewonderen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen jullie op het gemak onze grote collectie trouwringen bewonderen in de zaak in Nieuwerkerk aan den IJssel. Heeft u liever unieke trouwringen? Dan is een ring of ander sieraad naar eigen ontwerp wellicht iets voor jullie. Onze vakkundige goudsmid maakt dé unieke trouwringen van jullie dromen met zonder of met diamanten. Met natuurlijk een persoonlijke gravure aan de binnenkant! Ook voor de bruid hebben we een prachtige sieradencollectie als extra accessoires. Samen kijken we wat er mooi bij uw bruidsjurk past.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken

Laat u verrassen en kom langs om onze veelzijdige trouwringencollectie te bezichtigen. We raden u aan om voor het uitzoeken van unieke trouwringen een afspraak te maken, dan kunnen we echt de tijd voor jullie nemen in onze juwelierszaak in Nieuwerkerk aan den IJssel. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0180-313815 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is ook mogelijk om een afspraak te boeken in onze online agenda.

Trouwringen op afspraak

Willen jullie langs komen om trouwringen te passen? Maak dan eerst een afspraak via onze online agenda, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar de winkel 0180-313815. Wij zorgen dan voor voldoende tijd.

Maak online een afspraak

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid

Winkel

Contact

Openingstijden

IJssel Juweliers
Dorpsstraat 54
2912 CB
Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel. 0180-313815
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:00 uur

Copyright © 2022 IJssel Juweliers. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians