Reparatie

Goudsmid

Onze goudsmid Sandra maakt van uw oude sieraden weer een schitterend juweel! Heeft u een reparatie kom gerust langs wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

Heeft u dierbare sieraden die om wat voor reden niet meer gedragen worden, kom dan bij ons langs. Wij kunnen van uw dierabare ring, of ander sieraad weer een heel mooi nieuw sieraad maken. Wij nemen hier graag de tijd voor en willen u vragen hier een afspraak voor te maken via de online agenda of telefonisch 0180-313815

Horlogemaker

Moet er een nieuwe batterij in uw horloge? Of wilt u uw horlogeband inkorten? Kom dan bij ons langs wij verzorgen dit binnen 2 dagen voor u.

Voor andere horloge reparaties werken wij samen met een gecertificeerde horlogemaker. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Merkhorloges

De merkhorloges, die wij verkopen, gaan vaak voor reparatie terug naar de firma. Dit omdat zij de onderdelen voor uw horloge voorradig hebben en u zo beter van dienst kunnen zijn. Sommige merken kunnen voor kleine reparaties wel naar onze eigen horlogemaker, dit zullen wij met u overleggen.

Reparaties voor

Graveren

Wilt u uw sieraad echt persoonlijk maken? Laat het dan bij ons graveren. Wij graveren het graag voor u. U kunt kiezen uit verschillende lettertypes. Zelfs een eigen handschrift, foto of vingerafdruk is mogelijk.

Een persoonlijke boodschap of een mooie tekst maakt uw sieraad zoveel meer waard!

Trouwringen op afspraak

Willen jullie langs komen om trouwringen te passen? Maak dan eerst een afspraak via onze online agenda, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar de winkel 0180-313815. Wij zorgen dan voor voldoende tijd.

Maak online een afspraak

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid

Winkel

Contact

Openingstijden

IJssel Juweliers
Dorpsstraat 54
2912 CB
Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel. 0180-313815
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:00 uur

Copyright © 2022 IJssel Juweliers. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians