Skip to main content

Gaatjes schieten

Gaatjes schieten

Gaatjes schieten, gaatjes prikken, gaatjes laten zetten... hoe je het ook noemt, bij ons kunt u met uw kind terecht voor gaatjes in de oren (en later superleuke kinderoorbellen).

Kom gewoon langs zonder afspraak om gaatjes te schieten.

Omdat gaatjes laten schieten best een beetje spannend kan zijn, zorgen wij voor een ontspannen omgeving. We maken er gewoon een klein feestje van.

Zo gaan we te werk

Er is niks om bang of nerveus voor te zijn, maar eenmaal in de winkel nemen de kriebels toch vaak iets toe. Daarom nemen wij onze tijd ervoor en leggen u alles uit.

Als de keuze van de oorbellen gemaakt is, reinigen wij de oren. Vervolgens zetten wij daar stipjes op zodat vooraf te zien is waar de oorbellen gaan komen. Als dit allemaal gedaan is worden de gaatjes geschoten. Na het schieten moeten de oorbellen zes weken dag en nacht gedragen worden. 

Daarna mogen er andere oorbellen in, wij raden u aan om zilveren (925) of gouden oorbellen te gebruiken. Omdat de gaatjes nog snel dicht kunnen groeien én ontstekingsgevoelig zijn, raden we aan het eerste jaar wel continu oorbellen te blijven dragen en wekelijks de oorbellen schoon te maken met alcohol.

Voor het schieten van gaatjes hoeft u geen afspraak te maken. De kosten bedragen € 25,00 inclusief prikoorbellen. Wij schieten gaatjes vanaf 6 jaar.

IJssel Juweliers op Instagram

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid