Gaatjes schieten

gaatjes-schieten

Gaatjes schieten tijdens COVID-19

Wij schieten gaatjes. en hebben hier voorzorgsmaatregelen voor getroffen. Kinderen tot 12 jaar mogen komen samen met 1 ouder/verzorger. Vanaf 12 jaar zonder begeleiding. (natuurlijk zonder ziekte verschijnselen)

Wij hebben een spat masker en handschoenen aan voor uw en onze veiligheid.

Gaatjes schieten is voor u en uw kind een spannende ervaring. Wij vinden dat het ook een leuke ervaring moet zijn. Vandaar dat wij er graag een feestje van maken. Er is niks om bang of nerveus voor te zijn, maar eenmaal in de winkel nemen de kriebels toch iets toe. Daarom nemen wij onze tijd ervoor en leggen u alles uit.

Als de keuze van de oorbellen gemaakt is, reinigen wij de oren. Vervolgens zetten wij daar stipjes op zodat vooraf te zien is waar de oorbellen gaan komen. Als  dit allemaal gedaan is worden de gaatjes geschoten.

Na het schieten moeten de oorbellen zes weken dag en nacht gedragen worden. Daarna mogen er andere oorbellen in, wij raden u aan om zilveren (925)- of gouden oorbellen te gebruiken. Het eerste jaar wel continu oorbellen blijven dragen en wekelijks de oorbellen schoonmaken met alcohol omdat de gaatjes nog zeer snel kunnen dicht groeien en ontstekings gevoelig zijn.

Afspraak maken is niet nodig. U mag langskomen wanneer het u schikt.
We schieten gaatjes vanaf 6 jaar.

€ 25,00 incl. prikoorbellen.

Winkel

Openingstijden