Skip to main content

Afspraak inplannen!

Maak een afspraak voor trouwringen of een sieraad

More informatie

Collectie

IJssel Juweliers Collectie

Onze collectie

Of u nu voor een stijlvol collier, of stoer horloge komt, bij IJssel Juweliers vindt u het gegarandeerd. En meer. Wij hebben een uitgebreide collectie sieraden van de bekende merken, maar natuurlijk ook onze eigen collectie zilveren en gouden sieraden. Daarnaast hebben wij voor zowel dames als heren stoere, sjieke, trendy en sportieve horloges.

En mocht u nu iets écht unieks willen en het in de bestaande collecties niet kunnen vinden, dan kan onze goudsmid het ongetwijfeld voor u maken! Naar eigen ontwerp, met delen van een dierbaar sieraad... wat u maar wenst.

Gaat u binnenkort trouwen? Kom - onder het genot van een kopje koffie of thee - onze trouwringencollectie bekijken en vindt die ene ring die hét symbool is voor jullie liefde!

We ontvangen u graag in onze winkel, maar maak even een afspraak met de goudsmid óf voor het bekijken van onze trouw- en verlovingsringencollectie zodat we de tijd voor u kunnen nemen.

Horloges

Horloge Seiko

Een horloge draag je niet alleen voor de tijd, maar is ook een prachtig sieraad. Wij hebben horloges voor dames, heren en kinderen.

Sieraden

Trendy colliers, oorbellen, stijlvolle armbanden... wij hebben sieraden van bekende merken én van de schitterende IJssel Collectie goud en zilver.

Trouwringen

Vriendschapsringen, aanzoeksringen en trouwringen... wij hebben prachtige ringen, in goud en zilver, voor alle vormen en stadia van de liefde ♥ 

Kindersieraden

Ook voor kinderen hebben we prachtige sieraden; oorbelletjes, (bedel) armbandjes, horloges en ringetjes. Met gravure en leuk ook cadeau te doen!

IJssel Juweliers op Instagram

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid