Skip to main content

Over ons

Onze winkel

De juwelierswinkel bestaat al sinds 1974, maar sinds 2011 is de winkel van Jacqueline en Mirjam. Twee verbouwingen later stapt u een sfeervolle en warme omgeving binnen als u de winkel aan de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel binnengaat.

Het moderne lichte interieur geeft de volledige aandacht aan de prachtige collecties van de bekende merken en de eigen collectie van IJssel Juweliers. Het persoonlijke advies en de deskundigheid van Mirjam en Jacqueline helpt u vervolgens kiezen, of u nu voor uzelf of voor een ander een sieraad zoekt.

IJssel Juweliers pand
IJssel-Juweliers-Monzario
IJssel Juweliers cadeautje
IJssel-Juweliers winkel

"Jewelry has the power to be the one little thing that makes you feel unique!"

Elizabeth Taylor

Neem een kijkje bij ons binnen via Google Street View

Onze collectie

Onze collectie bestaat uit sieraden, horloges en trouwringen voor ieders smaak. Van trendy tot klassiek, van sportief tot stijlvol. Voor dames, heren en uiteraard ook kinderen. En in ons atelier maken we sieraden naar eigen ontwerp. We nodigen u van harte uit in de winkel, maar wilt u alvast door onze collectie heen 'klikken' dan kan dat in onze webshop. Uiteraard kunt u daar ook gelijk uw keuze maken en afrekenen. Wij bezorgen uw bestelling dan zo snel mogelijk bij u thuis.

Aanzoeksring
Seiko
Cadeau

IJssel Juweliers op Instagram

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid