Skip to main content
Gepersonaliseerde sieraden
Gespecialiseerd in maatwerk
Ook voor reparaties en onderhoud

Goudsmid in Capelle aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een goudsmid voor het maken van sieraden in de buurt van Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, dan zit u goed bij IJssel Juweliers. In onze juwelierszaak in Nieuwerkerk aan den IJssel is het mogelijk om uw eigen sieraad te laten maken met hulp van onze eigen goudsmid. 

Bovendien kunt u door haar ook uw sieraden laten repareren, restaureren en vermaken als u ze om welke reden dan ook niet meer draagt.

Wij personaliseren uw sieraden en creëren een unieke herinnering.

Laat uw zelfontworpen sieraad door onze goudsmid maken.

Wilt u een bijzondere sieraad laten maken bij een goudsmid in een juwelierszaak nabij Capelle aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam? Dan is het zeker een goed idee om bij ons langs te komen. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw idee. Onze goudsmid in de omgeving van Rotterdam maakt een ontwerp voor uw sieraden waarna deze met de hand gemaakt worden.

U kunt er zelf voor kiezen of u deze sieraden met of zonder edelstenen wilt laten maken. Onze goudsmid nabij Capelle aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam helpt u ook bij het personaliseren van uw manchetknopen. Natuurlijk kunnen wij ook uw ring, horloge en andere sieraden voorzien van een personal touch.

IJssel Juweliers op Instagram

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid