Skip to main content
Gepersonaliseerde sieraden
Gespecialiseerd in maatwerk
Ook voor reparaties en onderhoud

Wij maken handgemaakte sieraden op maat

Maatwerk sierraden Ijssel juweliers

Bij IJssel Juweliers maken we de mooiste sieraden met de hand en gewoon in ons eigen atelier in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze goudsmid maakt zowel sieraden op maat als naar eigen ontwerp. Wilt u sieraden laten maken, gebaseerd op een van onze ontwerpen? Of heeft u juist specifieke wensen voor een sieraad op maat? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar wat voor gepersonaliseerde sieraden wij kunnen maken?

Andere sieraden laten verwerken in uw eigen sieraad

Wat is er mooier dan delen van een ander sieraad te verwerken in een nieuw te maken sieraad? Of een bestaand sieraad te laten aanpassen of vermaken? In ons atelier in Nieuwerkerk aan den IJssel, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Onze ervaren goudsmid gaat zorgvuldig te werk en heeft al de mooiste sieraden gerealiseerd, zoals unieke trouwringen.

We maken nieuwe sieraden, maar kunnen ook uw huidige sieraden vermaken of aanpassen. Zo kunt u delen van andere sieraden laten verwerken in uw eigen sieraad. Ook is het mogelijk om een tekst of persoonlijke boodschap te laten graveren. Op deze manier krijgt u gepersonaliseerde sieraden, volledig afgestemd op uw wensen.

IJssel juweliers winkel klok

Informeer naar de mogelijkheden

U kunt onze collectie van bekende merken ook in onze webshop bekijken en aanschaffen, maar breng voor een op maat gemaakt sieraad een bezoek aan onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Maak voordat u langskomt een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u hebben. Dit kan eenvoudig online, maar u kunt ook altijd bellen naar 0180-313815 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid