Skip to main content
Gepersonaliseerde sieraden
Gespecialiseerd in maatwerk
Ook voor reparaties en onderhoud

Juwelier nabij Capelle aan den IJssel

Maatwerk sierraden Ijssel juweliers

Zoekt u een juwelier in de buurt van Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs bij IJssel Juweliers! Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en in onze winkel bent u van harte welkom om onze mooie collectie aan sieraden te bekijken. We hebben zowel gouden als zilveren sieraden, maar ook voor diamanten en parels kunt u bij ons terecht. Onze sieraden zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast geven we u graag advies en denken we met u mee. Kwaliteit en service staan bij ons centraal!

Benieuwd naar wat voor gepersonaliseerd sieraden wij kunnen maken?

Maatwerk sierraden Ijssel juweliers

Laat sieraden op maat maken bij onze juwelier nabij Capelle aan den IJssel

Bij onze juwelier nabij Capelle aan den IJssel zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u sieraden en horloges kiezen uit onze mooie collectie, maar kunt u ook een sieraad op maat laten maken. Bij IJssel Juweliers zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Bespreek uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u bijvoorbeeld delen van een sieraad van een dierbare in uw eigen sieraden laten verwerken? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Diamanten sierraden IJssel juweliers
IJssel juweliers winkel klok

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Bent u benieuwd wat onze juwelier nabij Capelle aan den IJssel voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Dit kunt u online doen, maar u bereikt ons ook door te bellen naar 0180-313815 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel om de mogelijkheden te bespreken.

IJssel juweliers winkel klok

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid