Uitnodiging Lanceringsborrel

Uitnodiging

Beste klant,

Met veel trots presenteren wij 1 november het concept ‘Sieraad Laten Maken’ in onze winkel. Een goudsmid gaat in een open atelier bij ons in de winkel aan de slag. Naast meer ambachtelijke beleving is het hierdoor mogelijk om reparaties, vermakingen en nieuwe sieraden bij ons te laten ontwerpen en maken.

Graag vieren wij deze samenwerking samen met u op vrijdag 1 november van 19.00 – 21.00 uur bij ons in de winkel onder het genot van een hapje en drankje. U kunt gelijk onze goudsmid in actie zien.

Neem gerust iemand mee en meld u aan voor 30 oktober viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0180-313815.

Graag tot ziens,

Mirjam & Jacqueline

 

Rebel & Rose

RebelRose

Het merk dat heel bekend nederland draagt nu ook verkrijgbaar bij IJssel Juweliers. Danny Vera is het boegbeeld van Rebel & Rose. Ook wel bekend van Veronica Inside, en natuurlijk zijn muziek!

De armbanden zijn gemaakt van echte natuurstenen zoals, bv. Sodalite, Onyx, lavastone, tygereye, rosekwarts, turquoise, etc. en blijven hierdoor natuurlijk heel lang mooi. Voor dames en heren in diverse maten verkrijgbaar vanaf €39.95. Dus kom snel langs om ze te passen en nooit meer af te doe ;-)

 

 

Blush 14krt gouden ringen

Blush aanschuifringen

Vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkel (binnenkort ook online) de nieuwe mini collectie van Blush.

14 krt gouden aanschuifringen vanaf €99,-.Verkrijgbaar in wit-, rood- en geelgoud. Dus kom snel langs en stel jouw mooiste combi samen!

  • 1
  • 2

Winkel

Openingstijden