Skip to main content

Afspraak inplannen!

Maak een afspraak voor trouwringen of een sieraad

More informatie

Aanzoek

Aanzoek doen?

Wij hebben de mooiste verlovingsringen!

Met onze aanzoeks-/verlovingsringen zegt ze gegarandeerd: "Ja!"

Voor iedereen die zijn geliefde ten huwelijk wil vragen, maar wel wat advies kan gebruiken bij het kiezen van dé perfecte ring: Je bent van harte welkom bij IJssel Juweliers. 

Wij hebben niet alleen de mooiste aanzoeksringen, we kunnen zelfs een ring speciaal voor jouw allerliefste maken. Aanzoeks- of verlovingsringen zijn er in allerlei vormen en maten. Zilver, goud, klassiek, modern of met diamant? 

Samen met jou komen we tot dé ring die levenslang gedragen wordt en die de mooie herinnering van jouw aanzoek keer op keer weer naar boven haalt bij het zien ervan.

  • Aanzoeksring, verlovingsring, solitairring

Kom onze collectie trouwringen bewonderen

En als ze dan 'ja' heeft gezegd, zijn jullie uiteraard van harte welkom om de mooiste trouwringen uit te zoeken! Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen jullie op het gemak onze grote collectie trouwringen bewonderen in de zaak in Nieuwerkerk aan den IJssel. Heeft u liever iets unieks? Dan is een ring of ander sieraad naar eigen ontwerp wellicht iets voor jullie. In ons atelier maken we dé ring van jullie dromen. Met natuurlijk een persoonlijke gravure aan de binnenkant! Ook voor de bruid hebben we een prachtige sieradencollectie als extra accessoires. Samen kijken we wat er mooi bij uw bruidsjurk past.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken

Laat u verrassen en kom langs om onze veelzijdige trouwringencollectie te bezichtigen. We raden u aan om hier een afspraak voor te maken, dan kunnen we echt de tijd voor jullie nemen in onze juwelierszaak in Nieuwerkerk aan den IJssel. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0180-313815 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is ook mogelijk om een afspraak te boeken in onze online agenda.

IJssel Juweliers op Instagram

Lees meer …Aanzoek

Graveren & Rijgen

Graveren en Rijgen

Graveren

Wilt u uw sieraad of horloge écht persoonlijk maken? Laat het dan bij ons graveren. Er zijn diverse opties en lettertypes mogelijk, zelfs uw eigen handschrift kan!

Maar een foto- of vingerafdruk gravure behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij graveren het graag voor u. Een persoonlijke boodschap of een mooie tekst maakt uw sieraad zoveel meer waard!

Handgravure-ijssel-juweliers

Knopen & Rijgen

In ons eigen atelier knopen of rijgen wij uw collier of armband weer op een fris en schoon draad. Zodat u weer velen jaren plezier heeft van uw parel collier.

Er is veel keuze in diverse sluitingen in het goud of zilver. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden en bespreek met ons uw wensen! Wij helpen u graag met de juiste keuze te maken.

Terug naar collectie

Lees meer …Graveren & Rijgen

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid
Ik ga akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid